TYPO3 je vodeće CMS rješenje otvorenog koda. Brojno međunarodno društvo programera osigurava sigurnu i stabilnu platformu za Vaše kritične poslovne aplikacije. Saznajte kako TYPO3 može poduprijeti i upotpuniti Vaše poslovne procese!

eUred je informatičko rješenje za uredsko poslovanje Vaše tvrtke. Usluge koje nadopunjuju Vaš svakodnevni rad uključuju: SugarCRM za vođenje odnosa sa klijentima, virtualni identitet, primanje i prosljeđivanje Vaših email i faks poruka, virtualna tajnica, pozivni centar.

Nova snaga na obzoru

Evorion logoEvorion je mlada agencija specijalizirana za implementaciju i podršku rješenja otvorenog koda. Iako smo startali u svibnju 2009. iza nas je već niz projekata, kako na području korporativnih internet stranica tako i na području implementacije uredskih rješenja za skrb o klijentima. Nove tehnologije otvorenog koda otvorile su nam vrata mnogih klijenata, ne samo zbog izrazito konkurentnih cijena u odnosu na komercijalna rješenja, već i svojom kvalitetom i fleksibilnošću koja često nadmašuje daleko skuplje pakete u izvedbi poznatih i renomiranih tvrtki.

Suradnja s EvorionomŠireći se na domaćem tržištu u trenutcima najdublje krize i straha pojedinaca za stabilnost i budućnost njihovih poduzeća bili smo primorani posegnuti za najkvalitetnijim rješenjima koja su našim klijentima značila razliku koja život znači na konkurentnom internet segmentu poslovanja. Još od početka 2009, dakle prije samog osnutka, tim koji sada pod imenom Evorion implementira brojne projekte za naše klijente već je bio u kreativnom naletu. Naše implementacije TYPO3 CMS sustava pogone brojne rastuće internet stranice a SugarCRM etablirao se kao izvrsno i vrlo dostupno rješenje za skrb o klijentima. Dugotrajni i kvalitetni odnosi sa našim klijentima indikacija su nam i ohrabrenje da nastavimo odabranom rutom.

Kako smo vrlo mlada i dinamična tvrtka, otvoreni smo za različite oblike suradnje i udruživanja te Vas i s te strane pozivamo na razgovor o mogućnostima zajedničkog poslovanja. Naši partneri mogu ostvariti popuste za svoje klijente na usluge iz naše palete te ostvariti mogućnosti oglašavanja na našem portfoliu intenet stranica i portala.

Vjerujemo da ćemo i uz pomoć Vaših sugestija i dobrohotnih primjedbi nastaviti pružati kritična rješenja u kratkim rokovima na tržištu koje ne prestaje s promjenama. Ukoliko razmišljate postati naš klijent ili s nama započeti partnerstvo pozivamo Vas da stupite s nama u kontakt te upoznate tim koji stoji iza imena Evorion.

Edukacija

Registracija domene

Zašto trebate registrirati domenu čak i ako ne planirate uskoro izraditi internet stranicu.  više

Tražilice

Google PageRank

Google PageRank je algoritam za analizu linkova nazvan po Larry Page-u a poznat je po numeričkoj ocjeni od 0 do 10 koju Google pridjeljuje web stranicama na temelju tog algoritma. Uz Google PageRank vezano je mnogo mitova od...  više

Edukacija

Koliko su učinkovite Vaše stranice?

AWStats statistika

Za Vas pratimo kako se Vaša stranica koristi, tko su njezini posjetitelji i s kojih stranica su došli do Vas. Razlika između padeža ili jednine i množine kod dvije ključne riječi može značiti nekoliko stotina posjeta mjesečno i...  više

TYPO3 CMS

TYPO3 CMS

TYPO3 je sustav za upravljanje sadržajem internet stranica visoke poslovne klase, a široku paletu mogućnosti iskoristiti će i mnoge manje firme.  više

Edukacija

Što je CMS?

Što je CMS? U zadnje vrijeme često nailazite na termin CMS? Ipak, nitko Vam još nije objasnio što to zapravo jest u terminima daljinskog i televizora?  više

Prikazujem rezultate 11 do 15 od ukupno 16 do
<< < 1-5 6-10 11-15 16-16 > >>