TYPO3 je vodeće CMS rješenje otvorenog koda. Brojno međunarodno društvo programera osigurava sigurnu i stabilnu platformu za Vaše kritične poslovne aplikacije. Saznajte kako TYPO3 može poduprijeti i upotpuniti Vaše poslovne procese!

eUred je informatičko rješenje za uredsko poslovanje Vaše tvrtke. Usluge koje nadopunjuju Vaš svakodnevni rad uključuju: SugarCRM za vođenje odnosa sa klijentima, virtualni identitet, primanje i prosljeđivanje Vaših email i faks poruka, virtualna tajnica, pozivni centar.

Nova snaga na obzoru

Evorion logoEvorion je mlada agencija specijalizirana za implementaciju i podršku rješenja otvorenog koda. Iako smo startali u svibnju 2009. iza nas je već niz projekata, kako na području korporativnih internet stranica tako i na području implementacije uredskih rješenja za skrb o klijentima. Nove tehnologije otvorenog koda otvorile su nam vrata mnogih klijenata, ne samo zbog izrazito konkurentnih cijena u odnosu na komercijalna rješenja, već i svojom kvalitetom i fleksibilnošću koja često nadmašuje daleko skuplje pakete u izvedbi poznatih i renomiranih tvrtki.

Suradnja s EvorionomŠireći se na domaćem tržištu u trenutcima najdublje krize i straha pojedinaca za stabilnost i budućnost njihovih poduzeća bili smo primorani posegnuti za najkvalitetnijim rješenjima koja su našim klijentima značila razliku koja život znači na konkurentnom internet segmentu poslovanja. Još od početka 2009, dakle prije samog osnutka, tim koji sada pod imenom Evorion implementira brojne projekte za naše klijente već je bio u kreativnom naletu. Naše implementacije TYPO3 CMS sustava pogone brojne rastuće internet stranice a SugarCRM etablirao se kao izvrsno i vrlo dostupno rješenje za skrb o klijentima. Dugotrajni i kvalitetni odnosi sa našim klijentima indikacija su nam i ohrabrenje da nastavimo odabranom rutom.

Kako smo vrlo mlada i dinamična tvrtka, otvoreni smo za različite oblike suradnje i udruživanja te Vas i s te strane pozivamo na razgovor o mogućnostima zajedničkog poslovanja. Naši partneri mogu ostvariti popuste za svoje klijente na usluge iz naše palete te ostvariti mogućnosti oglašavanja na našem portfoliu intenet stranica i portala.

Vjerujemo da ćemo i uz pomoć Vaših sugestija i dobrohotnih primjedbi nastaviti pružati kritična rješenja u kratkim rokovima na tržištu koje ne prestaje s promjenama. Ukoliko razmišljate postati naš klijent ili s nama započeti partnerstvo pozivamo Vas da stupite s nama u kontakt te upoznate tim koji stoji iza imena Evorion.

Edukacija

Obavezni podaci na web stranicama hrvatskih tvrtki

Člankom 21 Zakona o trgovačkim društvima (NN br. 111/93, 34/99, 52/00, 118/03 i 107/07) propisuje se obveza objave osnovnih podataka koje trgovačka društva trebaju istaknuti na svojim poslovnim papirima, računima, a od...  više

Prikazujem rezultate 16 do 16 od ukupno 16 do
<< < 1-5 6-10 11-15 16-16 > >>