TYPO3 je vodeće CMS rješenje otvorenog koda. Brojno međunarodno društvo programera osigurava sigurnu i stabilnu platformu za Vaše kritične poslovne aplikacije. Saznajte kako TYPO3 može poduprijeti i upotpuniti Vaše poslovne procese!

eUred je informatičko rješenje za uredsko poslovanje Vaše tvrtke. Usluge koje nadopunjuju Vaš svakodnevni rad uključuju: SugarCRM za vođenje odnosa sa klijentima, virtualni identitet, primanje i prosljeđivanje Vaših email i faks poruka, virtualna tajnica, pozivni centar.

Saznajte da li ste kandidat za besplatnu izradu web stranica

Za besplatnu izradu web stranica kandidati su tvrtke, udruge i osobe koje zadovoljavaju sljedeće uvjete:

  • Za tvrtke da ne posluju duže od dvije godine i da ne zapošljavaju više od dvije osobe ili ukoliko se bave humanitarnim radom.
  • Za udruge da se bave humanitarnim radom.
  • Za fizičke osobe da su javno eksponirane osobe koje svojim djelovanjem doprinose zajednici općenito. Ovdje si ostavljamo slobodu odabrati prema vlastitom ukusu i preferencijama.

Za aplikaciju potrebno je popuniti niže navedeni obrazac:

ERROR: Content Element type "powermail_pi1" has no rendering definition!

Edukacija

Obavezni podaci na web stranicama hrvatskih tvrtki

Člankom 21 Zakona o trgovačkim društvima (NN br. 111/93, 34/99, 52/00, 118/03 i 107/07) propisuje se obveza objave osnovnih podataka koje trgovačka društva trebaju istaknuti na svojim poslovnim papirima, računima, a od...  više

Prikazujem rezultate 16 do 16 od ukupno 16 do
<< < 1-5 6-10 11-15 16-16 > >>