TYPO3 je vodeće CMS rješenje otvorenog koda. Brojno međunarodno društvo programera osigurava sigurnu i stabilnu platformu za Vaše kritične poslovne aplikacije. Saznajte kako TYPO3 može poduprijeti i upotpuniti Vaše poslovne procese!

eUred je informatičko rješenje za uredsko poslovanje Vaše tvrtke. Usluge koje nadopunjuju Vaš svakodnevni rad uključuju: SugarCRM za vođenje odnosa sa klijentima, virtualni identitet, primanje i prosljeđivanje Vaših email i faks poruka, virtualna tajnica, pozivni centar.

TYPO3 CMS - industrijska snaga i fleksibilnost

TYPO3 logoProfesionalni sustavi općenito uključuju tehnologiju za upravljanje, sigurno spremanje i pristup podacima i dokumentaciji tvrtke. Takva rješenja također posjeduju sposobnost upravljanja prevođenjem sadržaja te upravljanjem višejezičnim sustavima kakva je primjerena za internet prisutnost međunarodnih tvrtki.

Zahvaljujući poslovnom sustavu za upravljanje svjetske klase, kakav je  TYPO3, podacima tvrtke može se pristupiti uniformno, bilo interno od strane osoblja ili od strane vanjskih partnera po zadanim uvjetima. U ovom pogledu,  TYPO3, kao aplikacija otvorenog koda, stoji rame uz rame s vrhunskim komercijalnim rješenjima.

Bogatstvo funkcionalnosti

 TYPO3 posjeduje kompletan spektar moderne poslovne CMS funkcionalnosti:

  • Upravljanje web sadržajem, uključujući upravljanje višestrukim internet stranicama i lokalizaciju sadržaja;
  • Personaliziran pristup informacijama i dokumentima putem internet preglednika;
  • Bogato sučelje za integraciju sa postojećim programskim rješenjima putem već dostupnih sučelja;
  • Integrirano praćenje statistika posjećenosti
  • Impresivan popis od preko 4000 ekstenzija poput foruma, novosti, anketa i raznovrsnih galerija za slike
  • Jednostavna izmjena izgleda putem sustava predložaka

Bilo da tražite rješenje za upravljanje sadržajem u korporaciji, na sveučilištu, u nevladinoj udruzi ili maloj firmi,  TYPO3 Vam nudi profesionalno rješenje koje će odgovarati Vašim potrebama. Više niste prisiljeni odlučiti se za komercijalno rješenje sa ograničenim kompletom funkcionalnosti.  TYPO3 Vam nudi najbolju opciju - slobodu izbora.

Tijekom godina  TYPO3 je brzo rastao kroz stalni proces zadovoljavanja potreba krajnjih korisnika. Neki od najboljih svjetskih programera i konzultantskih tvrtki imaju duboki interes u razvoju  TYPO3 sustava zbog čega je stvoreno jako društvo koje podržava njegov razvoj. Kada se izlože nove ideje, nastaje otvorena diskusija unutar  TYPO3 društva. Ideje koje prođu otvorenu kritiku bivaju integrirane u sljedeću verziju sustava ili integrirane kao ekstenzije. Društvo pogoni sustav naprijed a  TYPO3 napreduje na timskom radu.

Lakoća upotrebe

Sustav za upravljanje sadržajem može biti uspješan jedino ako ga prihvate urednici i administratori. Zbog te činjenice, upotrebljivost je vrlo bitan faktor kod odabira sustava za upravljanje sadržajem. Na žalost, većinu vremena morate birati između sustava koji je jednostavan za upotrebu i sustava koji ima funkcionalnost koja Vam je potrebna. Uz  TYPO3 nećete morati donositi tu odluku jer  TYPO3 već dobro balansira oba zahtjeva.

Urednicima sadržaja tipično treba od 30 minuta do nekoliko sati kako bi svladali principe uređivanja u  TYPO3 okružju.  TYPO3 je CMS baziran na preglednicima te je zbog toga kompatibilan sa većinom poznatih operativnih sustava (Windows, Mac i Linux) te preglednika (Firefox, Internet Explorer, Safari, Opera i drugi).

Tekst se u  TYPO3 sustavu uređuje pomoću poznatih Microsoft Wordu sličnih urednika. Tekst možete kopirati i zalijepiti u  TYPO3 urednik i iz Microsoft Worda. Slike se mogu automatski smanjivati i povećavati. Sadržaj može biti automatski prikazan ili sakriven na određni datum ili pak vidljiv samo određenim grupama korisnika.

Licenca i cijena

 TYPO3 je sustav otvorenog koda (Open Source) pod GPL licencom te ga slobodno možete skinuti. Kod komercijalnih sustava, cijena licence i naknada može brzo narasti kako dodajete ekstenzije, radna mjesta, severe i baze. Kod  TYPO3 sustava nema ovih ograničenja. Sa modelom otvorenog koda možete umanjiti Vašu početnu investiciju te time povećati povrat na Vaše ulaganje.

Osim samih financijskih prednosti, imate i slobodu izbora. Kod sličnih komercijalnih paketa nemate pravo izmjena na sustavu niti Vam je dopušteno kreirati dodatne funkcionalnosti, a ponekad čak niti kontrole podataka, jer su Vam ugovorom vezane ruke. Kako se web brzo mijenja Vi nećete biti u mogućnosti pratiti te izmjene. Naprotiv, biti ćete na milosti tvrtke koja je razvila sustav za upravljanje sadržajem kojeg ste odabrali. Uz tisuće takvih sustava danas prisutnih na tržištu nije rijetkost da tvrtke koje ih razvijaju propadnu. Može Vam se dogoditi da završite sa skupim sustavom kojeg više ne možete koristiti, a cijena seljenja podataka na novi sustav može biti astronomska.

Srećom, sve te probleme možete izbjeći odbirom  TYPO3 sustava. Ne samo da ćete uživati u prednostima etabliranog sustava koji je na tržištu prisutan već godinama, već ćete pronaći podršku u velikom društvu razvojnih programera. Svoj sustav moći ćete kontrolirati u potpunosti od samog početka.

Velika baza klijenata

 TYPO3 se koristi na preko 300,000 web stranica diljem svijeta. Kao klijent i korisnik  TYPO3 sustava možete se pridružiti imenima poput Philipsa, EDSa, Volkswagena, General Electrica, Stanford Universitya, MGM Home Entertainmenta, 3Ma, New York Timesa, Lufthanse, Forda, T-Onlinea, Samsunga i mnogih drugih.

Ukoliko imate pitanje ili želite razgovarati o specifičnom projektu slobodno nas kontaktirajte.

 

O Evorionu

Evorion na VOIP tehnologiji

Tvrtka Evorion potpuno je prebacila svoju komunikaciju na VOIP tehnologije. Za Vas se promijenio jedino broj kojeg pozivate kako bi kontaktirali naš ured. Vjerujemo da smo i ovim potezom poboljšali razinu i kvalitetu Evorion...  više

Edukacija

Najam programera

Kupovina skupih programa danas uključuje i cijenu adaptacije paketa za konkretnu uporabu u Vašoj poslovnoj situaciji. Uz kupnju gotovih paketa postoji i opcija otvorenog koda. Iako otvoreni kod ima mnoge prednosti, jedna od...  više

Marketing

Što je CPC (Cost per Click) marketing?

U doslovnom prijevodu ova kratica znači "cijena po kliku" a označava model plaćanja internet oglašavanja u kojem oglašivač za oglas plaća tek kada posjetitelj klikne na njegov oglas. Prikazivanje oglasa najčešće...  više

Edukacija

10 razloga zašto poslovati i online

Prodaja knjiga online

Nakon naglog pada u gospodarstvu mnoge domaće tvrtke i tvrtke u začetku pitaju se vrlo bitno pitanje: biti ili ne biti online?  više

Edukacija

Zašto Open Source programska rješenja?

U počecima računalne revolucije programska rješenja temeljila su se na vlasničkom modelu distribucije. Klijent bi platio za licencu programskog rješenja a s licencom bi dobio pravo na korištenje i održavanje danog programskog...  više

Prikazujem rezultate 1 do 5 od ukupno 16 do
<< < 1-5 6-10 11-15 16-16 > >>