TYPO3 je vodeće CMS rješenje otvorenog koda. Brojno međunarodno društvo programera osigurava sigurnu i stabilnu platformu za Vaše kritične poslovne aplikacije. Saznajte kako TYPO3 može poduprijeti i upotpuniti Vaše poslovne procese!

eUred je informatičko rješenje za uredsko poslovanje Vaše tvrtke. Usluge koje nadopunjuju Vaš svakodnevni rad uključuju: SugarCRM za vođenje odnosa sa klijentima, virtualni identitet, primanje i prosljeđivanje Vaših email i faks poruka, virtualna tajnica, pozivni centar.

Izrada web stranica

Evorion web studio specijalizira web dizajn i razvoj web aplikacija poput web trgovina i programskih rješenja za agencije za nekretnine. Iako mlad studio u punom naletu, Evorion se može pohvaliti projektima koje smo odradili tijekom godina prije osnutka studia.

Najveći dio naših projekata su web stranice odrađene na renomiranim CMS rješenjima otvorenog koda poput  TYPO3,  Joomla! te  Drupal CMS-a. Projekte izvodimo po principu 'ključ u ruke' što znači da za Vas izvodimo sve radove te Vam pružamo sve usluge koje su potrebne za potpunu funkcionalnost Vaše internet stranice.

Od čega se sastoji izrada web stranice

Izrada web stranice je postupak koji se sastoji od nekoliko faza. Prva i relativno očita stavka je registracija domene. Za domene oblika domena.hr nadležna je Hrvatska akademska i istraživačka mreža - skraćeno CARNet. Prema zakonskoj regulaciji o registraciji .hr domena svaka pravna osoba u Hrvatskoj ima pravo na besplatnu .hr domenu. Detalje o registraciji .hr domena za pravne osobe, skraćeno HR-P domene,  možete pročitati na stranicama CARNet DNS službe.

Web dizajnNakon registracije domene, budući vlasnik internet stranice mora se odlučiti za vizualni izgled. Vizualni izgled može uključivati elemente poput Vašeg logotipa, skupa boja i fontova ili pak samo Vama specifične grafičke elemente. Evorion je u pogledu vizualnog izgleda u potpunosti otvoren. Podržavamo i opciju originalnog dizajna i opciju kupnje gotovih predložaka. Naša je misao vodilja omogućiti klijentu najveću moguću fleksibilnost i u smislu kvalitete ali i u smislu smanjivanja cijene čitavog projekta.

Implementacija dizajna u CMS sustav postupak je koji slijedi nakon odabira vizualnog izgleda. Detaljnije o CMS sustavima pročitajte u našem članku Što je CMS. Implementacijom u CMS gotova je faza rada na funkcionalnosti Vaše internet stranice te počinje faza rada na njenoj promociji.

 

Razlika između uspjeha i stranice koju nitko ne posjećuje

Neke hrvatske tvrtke izrađuju internet stranice po principu 'napravi i bježi'. Vašu stranicu odradit će možda čak i na visokom nivou, no nakon izrade prepušteni ste sami sebi jer firma koja je odradila Vašu internet stranicu nema od Vas više velike koristi. Evorion se odlučio za drugačiji pristup. Svaku našu izrađenu internet stranicu želimo vidjeti kao uspješnu i posjećenu. Zbog toga radimo na promociji i optimizaciji svake naše internet stranice. To za Vas znači da će Vaša stranica gotovo garantirano biti pri vrhu rezultata na vodećim tražilicama poput  Google,  Yahoo!,  Bing i sve popularnije domaće tražilice  Pogodak!

Financijski to za Vas znači mjesečna naknada za naš rad na pozicioniranju i promociji Vaše internet stranice. Iako ćemo zbog te odluke propustiti neke klijente, ciljano smo se odlučili na taj korak kako bi pridobili klijente koji su svjesni važnosti ovog koraka jer će upravo među takvima biti najveći postotak uspješnih web projekata. Prema našem viđenju, web stranica jednostavno nije proizvod koji može uspjeti bez stalne skrbi.

Koliko košta izrada web stranice

Cijena izrade web straniceCijena izrade internet stranice može biti i samo 1500,00 kn, no cijena zapravo ovisi jedino o kompleksnosti i veličini čitavog projekta. Svaka je stranica unikat, tako je i naša ponuda za svaki Vaš projekt unikat i prilagođena je Vašim potrebama i mogućnostima. Ovim putem Vas pozivamo da nas kontaktirate sa Vašim upitom za izradu web stranice na koji ćemo odgovoriti neobavezujućom ponudom.

 Izradu internet stranica u pojedinim projektima provodimo u suradnji sa partnerskom tvrtkom  Valdez usluge.

Marketing

Šest dokazanih koraka prema uspjehu u internet marketingu

Postoji pogrešna ideja da je moguće ući u online poslovanje, postaviti web posao i zarađivati tisuće za nekoliko dana. Pokopajmo taj mit danas. Niti jedna osoba u web poslovanju koju sam upoznao u svojoj karijeri nije imala takvo...  više

Edukacija

Rezultati istraživanja o vjerodostojnosti web stranica sveučilišta Stanford

Kako možete povećati vjerodostojnost vaše web stranice? Sabrali smo 10 smjernica za povećanje vjerodostojnosti Vaše web stranice. Ove smjernice temelje se na tri godine istraživanja koje uključuje preko 4500 ljudi.  više

Edukacija

Ma nije nama stranica problem

Nama će to napraviti sin od direktorove sestre/mali iz kvarta/kompenzirat ćemo sa klijentom (koji se bavi vulkanizacijom)/mi to možemo dobiti besplatno. I jedini odgovor na takav komentar prospekta je: 'Želimo Vam sve...  više

TYPO3 CMS

Agencija za nekretnine u TYPO3 CMS-u

Dosta agencija za nekretnine pokušava kreirati kompleksnije web stranice sa mogućnostima kvalitetnog unosa i prikaza nekretnina. Za TYPO3 CMS već postoji vrlo kvalitetna ekstenzija upravo za tu namjenu - Realty Manager.  više

Edukacija

Efekt akumulacije na webu

Često dolazim u dodir sa klijentima koji traže rezultate jučer. Ili prekjučer. Na žalost, ili na sreću, takvim klijentima najčešće mogu odgovoriti jedino da izvade novčanik i da se pomole nad njim. Čini se da je jedan od...  više

Prikazujem rezultate 6 do 10 od ukupno 16 do
<< < 1-5 6-10 11-15 16-16 > >>