TYPO3 je vodeće CMS rješenje otvorenog koda. Brojno međunarodno društvo programera osigurava sigurnu i stabilnu platformu za Vaše kritične poslovne aplikacije. Saznajte kako TYPO3 može poduprijeti i upotpuniti Vaše poslovne procese!

eUred je informatičko rješenje za uredsko poslovanje Vaše tvrtke. Usluge koje nadopunjuju Vaš svakodnevni rad uključuju: SugarCRM za vođenje odnosa sa klijentima, virtualni identitet, primanje i prosljeđivanje Vaših email i faks poruka, virtualna tajnica, pozivni centar.

- Visits: 14763

Agencija za nekretnine u TYPO3 CMS-u

TYPO3 CMS
Kategorija: TYPO3 CMS
Autor/ica: Vlatko Šurlan

Dosta agencija za nekretnine pokušava kreirati kompleksnije web stranice sa mogućnostima kvalitetnog unosa i prikaza nekretnina. Za TYPO3 CMS već postoji vrlo kvalitetna ekstenzija upravo za tu namjenu - Realty Manager.

Vjerujem da ćete se složiti da primjer govori više od tisuću riječi, stoga ću Vam odmah priložiti nekoliko profesionalnih web stranica kreiranih pomoću ekstenzije za agencije za nekretnine:

TYPO3 CMS i pripadajuće ekstenzije često privlače klijente iz njemačkog miljea, kako zbog činjenice da TYPO3 CMS i sam potiče iz istog miljea tako i zbog činjenice da je vrhunski dizajniran. Ono što Vi možete dobiti za Vašu agenciju za nekretnine jeste gotov sustav koji je testiran u stvarnim uvjetima, koji odlično funkcionira i može zadovoljiti sve Vaše potrebe za prezentaciju nekretnina na internetu. Time ste izbjegli popriličnu investiciju u programiranje i testiranje kompleksne aplikacije.

Ono što je specifično kada govorimo o web stranicama agencija za nekretnine jest potreba da se ponuda nekretnina konstantno ažurira, a za to je potreban kvalitetan CMS sustav koji omogućuje djelatnicima agencije da u svakom trenutku pristupe stranici i jednostavno izvrše dopune i izmjene sadržaja.

TYPO3 CMS je rješenje otvorenog koda koje se razvija već preko 10 godina. Za vas to znači da će Vaša agencija za nekretnine na webu biti implementirana u pouzdanom i testiranom rješenju njemačke kvalitete. S druge strane, rješenja otvorenog koda nude Vam sigurnost otvorenosti. Otvorenost Vam garantira da Vas niti jedna tvrtka ne može prisilom vezati za sebe jer TYPO3 rješenja nude mnoge web agencije. Time ste oslobođeni mogućnosti manipulacije i prisiljavanja na suradnju.

Ukoliko ste zainteresirani pogledati kratku demonstraciju upotrebe TYPO3 CMS sustava kao aplikacije za prezentaciju Vaše ponude nekretnina slobodno nam se obratite.

O Evorionu

Evorion na VOIP tehnologiji

Tvrtka Evorion potpuno je prebacila svoju komunikaciju na VOIP tehnologije. Za Vas se promijenio jedino broj kojeg pozivate kako bi kontaktirali naš ured. Vjerujemo da smo i ovim potezom poboljšali razinu i kvalitetu Evorion...  više

Edukacija

Najam programera

Kupovina skupih programa danas uključuje i cijenu adaptacije paketa za konkretnu uporabu u Vašoj poslovnoj situaciji. Uz kupnju gotovih paketa postoji i opcija otvorenog koda. Iako otvoreni kod ima mnoge prednosti, jedna od...  više

Marketing

Što je CPC (Cost per Click) marketing?

U doslovnom prijevodu ova kratica znači "cijena po kliku" a označava model plaćanja internet oglašavanja u kojem oglašivač za oglas plaća tek kada posjetitelj klikne na njegov oglas. Prikazivanje oglasa najčešće...  više

Edukacija

10 razloga zašto poslovati i online

Prodaja knjiga online

Nakon naglog pada u gospodarstvu mnoge domaće tvrtke i tvrtke u začetku pitaju se vrlo bitno pitanje: biti ili ne biti online?  više

Edukacija

Zašto Open Source programska rješenja?

U počecima računalne revolucije programska rješenja temeljila su se na vlasničkom modelu distribucije. Klijent bi platio za licencu programskog rješenja a s licencom bi dobio pravo na korištenje i održavanje danog programskog...  više

Prikazujem rezultate 1 do 5 od ukupno 15 do
<< < 1-5 6-10 11-15 > >>