TYPO3 je vodeće CMS rješenje otvorenog koda. Brojno međunarodno društvo programera osigurava sigurnu i stabilnu platformu za Vaše kritične poslovne aplikacije. Saznajte kako TYPO3 može poduprijeti i upotpuniti Vaše poslovne procese!

eUred je informatičko rješenje za uredsko poslovanje Vaše tvrtke. Usluge koje nadopunjuju Vaš svakodnevni rad uključuju: SugarCRM za vođenje odnosa sa klijentima, virtualni identitet, primanje i prosljeđivanje Vaših email i faks poruka, virtualna tajnica, pozivni centar.

- Visits: 14467

TYPO3 CMS

TYPO3 CMS
Kategorija: TYPO3 CMS
Autor/ica: Vlatko Šurlan

TYPO3 je sustav za upravljanje sadržajem internet stranica visoke poslovne klase, a široku paletu mogućnosti iskoristiti će i mnoge manje firme.

TYPO3 TYPO3 nudi najbolje od oba svijeta: gotovu funkcionalnost od samog starta putem potpunog seta standardnih modula te čistu i robusnu arhitekturu visokih performansi sposobnu akomodirati gotovo neograničenu prilagodbu i proširivanje.

Za urednike TYPO3 je lako upotrebljiv, intuitivan alat koji omogućava urednicima sadržaja da kreiraju i održavaju internet stranice koristeći visoko sofisticirane funkcije uz par klikova mišem.

Uz TYPO3 svatko može sudjelovati u web baziranoj komunikaciji i odnosima s klijentima. Neprimjetna integracija multimedijalnih sadržaja i dinamičkih  manipulacija i generiranja slika na strani poslužitelja su među brojnim standardnim mogućnostima u opsežnom popisu mogućnosti web bazirane komunikacije. Između ostaloga, uključen je i interni sustav dijeljenog uređivanja i suradnje pri objavi sadržaja.

Za administratore i upravitelje sadržaja, TYPO3 nudi izrazito detaljan sustav ovlasti koji omogućuje profesionalnu razinu kreiranja sadržaja i uredničkog toka. TYPO3 je aplikacija serverske strane, neovisna o platformi koja se može koristiti s gotovo svakim dostupnim preglednikom.

Web razvojni programeri i agencije će cijeniti potpunu razdvojenost dizajna i sadržaja. TYPO3 ne stavlja ograničenja na mogućnosti koje očekuju profesionalni dizajneri, što omogućuje jednostavne postupke redizajniranja.

TYPO3 je pogonjen bazom podataka te posljedično lako skalira na razinu poslovnih web aplikacija. Jezgra je razvijena tako da se unutar jednog sustava može imati više potpuno neovisnih web stranica, koje se koriste istom bazom podataka. Kod korporativnih sustava gdje je potrebno centralizirano održavati i raditi onpage optimizaciju više web stranica, TYPO3 je pravi izbor jer svojim mogućnostima otvara put ka smanjenju troškova uz istovremenu kvalitetnu podlogu za optimizaciju.

U smislu optimizacije sadržaja web stranica za tražilice, TYPO3 tehnički podržava sve metode SEO optimizacije, što uz kontinuirani rad u konačnici može dati vrlo kvalitetne rezultate.

U ovaj CMS sustav moguće je implementirati bilo koji dizajn i gotovu web stranicu, a svojim performansama i kombinacijom modula prilagoditi će se kako vlasnicima manjih korporativnih stranica pa sve do zahtjeva web portala srednje veličine. Impresivan popis s više od 4000 ekstenzija TYPO3 CMS-a predugačak je za ovaj kratki članak.

Upotrebljavan u različitim područjima, TYPO3 se etablirao kao jedno od najkvalitetnijih CMS rješenja razvijenih u PHP jeziku. Kao open source ostavio je iza sebe mnoga komercijalna rješenja, te pobrao priznanja uglednih stručnjaka koji su se bavili analizom CMS-ova. Jedna od poznatijih analiza dostupna je na www.phpmag.de, gdje se TYPO3 svrstao u red sa RedSYS, SixCMS, Powerslave itd. TYPO3 kao dio svoje web prezentacije danas koriste i imena poput Philips, Bayer, Cisco itd.

TYPO3 je započeo je svoj put 1997 god. kao komercijalno rješenje, a danas je open source aplikacija objavljena pod GPL licencom.

Pogledajte kompletan popis mogućnosti.

O Evorionu

Evorion na VOIP tehnologiji

Tvrtka Evorion potpuno je prebacila svoju komunikaciju na VOIP tehnologije. Za Vas se promijenio jedino broj kojeg pozivate kako bi kontaktirali naš ured. Vjerujemo da smo i ovim potezom poboljšali razinu i kvalitetu Evorion...  više

Edukacija

Najam programera

Kupovina skupih programa danas uključuje i cijenu adaptacije paketa za konkretnu uporabu u Vašoj poslovnoj situaciji. Uz kupnju gotovih paketa postoji i opcija otvorenog koda. Iako otvoreni kod ima mnoge prednosti, jedna od...  više

Marketing

Što je CPC (Cost per Click) marketing?

U doslovnom prijevodu ova kratica znači "cijena po kliku" a označava model plaćanja internet oglašavanja u kojem oglašivač za oglas plaća tek kada posjetitelj klikne na njegov oglas. Prikazivanje oglasa najčešće...  više

Edukacija

10 razloga zašto poslovati i online

Prodaja knjiga online

Nakon naglog pada u gospodarstvu mnoge domaće tvrtke i tvrtke u začetku pitaju se vrlo bitno pitanje: biti ili ne biti online?  više

Edukacija

Zašto Open Source programska rješenja?

U počecima računalne revolucije programska rješenja temeljila su se na vlasničkom modelu distribucije. Klijent bi platio za licencu programskog rješenja a s licencom bi dobio pravo na korištenje i održavanje danog programskog...  više

Prikazujem rezultate 1 do 5 od ukupno 15 do
<< < 1-5 6-10 11-15 > >>