TYPO3 je vodeće CMS rješenje otvorenog koda. Brojno međunarodno društvo programera osigurava sigurnu i stabilnu platformu za Vaše kritične poslovne aplikacije. Saznajte kako TYPO3 može poduprijeti i upotpuniti Vaše poslovne procese!

eUred je informatičko rješenje za uredsko poslovanje Vaše tvrtke. Usluge koje nadopunjuju Vaš svakodnevni rad uključuju: SugarCRM za vođenje odnosa sa klijentima, virtualni identitet, primanje i prosljeđivanje Vaših email i faks poruka, virtualna tajnica, pozivni centar.

Pravni info

Pružatelj usluga:

Evorion
Dobrinjska 23
10000 Zagreb
Hrvatska

Telefon: ++385 (0)1 641 8983

http://www.evorion.hr
Email: kliknite ovdje (zaštita od spama)

Sjedište: Zagreb
OIB: 99925730825
Matični broj: 92249159
Pravni oblik: obrt
Datum osnutka: 12.05.2009.

        

Predstavlja:
Vlatko Šurlan, direktor

Izdavač:
Evorion
Dobrinjska 23
10000 Zagreb

Kontakt:
Telefon: ++385 (0)1 641 8983

http://www.evorion.hr
Email: kliknite ovdje (zaštita od spama)

Odgovornost

Sadržaj bez garancije:
Sve informacije na našim web stranicama su temeljito istražene i provjerene od strane Evoriona ili trećih strana. Unatoč tome, Evorion ne može garantirati točnost, potpunost ni relevantnost istih niti prihvatiti odgovornost za eventualnu štetu nastalu njihovom upotrebom. Ovo se odnosi i na internet stranice trećih strana kojima se može pristupiti putem linkova. Evorion ne snosi odgovornost ni u kom pogledu za sadržaj takvih stranica.

Integritet:
Informacija na ovim internet stranicama ne predstavlja tvrtku Evorion u potpunosti već samo pojedine dijelove te mogućnosti kontakta. Sve informacije su podložne potvrdi od strane Evoriona. Evorion pridržava pravo izmjene, dopune i uklanjanje svih informacija na ovim internet stranicama te prekid u objavi ili ukidanje iste bez prethodnog upozorenja.

Linkovi na internet stranice trećih strana:
Internet stranica Evoriona sadrži linkove na internet stranice trećih strana koje sadrže linkove na daljnje internet stranice. Posjećujući takve linkove napuštate internet domenu Evoriona. Evorion ne snosi odgovornost za sadržaje takvih internet stranica ni u kom pogledu. Pravna valjanost ili točnost informacija na takvim internet stranicama leži isključivo na izdavaču istih. Evorion ne snosi odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija na takvim stranicama.

Autorska prava i zaštitni znakovi:
© Copyright Evorion, sva prava pridržana. Autorska prava na sadržaj ovih internet stranica pripada Evorionu. Zaštitne znakove Evoriona dopušteno je koristiti jedino u kontesktu referiranja na Evorion u kontekstu tiska i medija. U danom kontekstu, zaštitne znakove Evoriona dopušteno je koristiti u skladu sa važećim zakonom o medijima. Kod kopiranja sadržaja u danom kontekstu obavezno je navesti Evorion kao nositelja autorskih prava. Sadržaj se ne smije mijenjati niti koristiti na drugim internet stranicama bez pisanog dopuštenja Evoriona.

Privatnost posjetitelja:
Evorion se obvezuje koristiti sve eventualne informacije o posjetitelju prikupljene tijekom posjeta internet stranicama Evoriona u skladu sa najvišim moralnim standardima. Ni u kom slučaju trećim stranama neće biti dopušten pristup privatnim informacijama poput imena, kontakt informacija, sigurnosnih podataka i sl.

 

Edukacija

Obavezni podaci na web stranicama hrvatskih tvrtki

Člankom 21 Zakona o trgovačkim društvima (NN br. 111/93, 34/99, 52/00, 118/03 i 107/07) propisuje se obveza objave osnovnih podataka koje trgovačka društva trebaju istaknuti na svojim poslovnim papirima, računima, a od...  više

Prikazujem rezultate 16 do 16 od ukupno 16 do
<< < 1-5 6-10 11-15 16-16 > >>