TYPO3 je vodeće CMS rješenje otvorenog koda. Brojno međunarodno društvo programera osigurava sigurnu i stabilnu platformu za Vaše kritične poslovne aplikacije. Saznajte kako TYPO3 može poduprijeti i upotpuniti Vaše poslovne procese!

eUred je informatičko rješenje za uredsko poslovanje Vaše tvrtke. Usluge koje nadopunjuju Vaš svakodnevni rad uključuju: SugarCRM za vođenje odnosa sa klijentima, virtualni identitet, primanje i prosljeđivanje Vaših email i faks poruka, virtualna tajnica, pozivni centar.

- Visits: 18019

Evorion na VOIP tehnologiji

O Evorionu
Kategorija: O Evorionu
Autor/ica: Vlatko Šurlan

Tvrtka Evorion potpuno je prebacila svoju komunikaciju na VOIP tehnologije. Za Vas se promijenio jedino broj kojeg pozivate kako bi kontaktirali naš ured. Vjerujemo da smo i ovim potezom poboljšali razinu i kvalitetu Evorion usluge. Radujemo se Vašem pozivu!

Što je VOIP?

VOIP je skraćenica za Voice over Internet Protocol (Glas preko internet protokola), ponekad se oslovljava i sa IP telefonija ili Internet telefonija. VOIP je novi način telefoniranja, a razliku čine drastično jeftiniji pozivi - ponekad čak i besplatni. Telefonski aparat nije uvijek nužan, ponekad je pozive moguće obaviti i bez telefonskog aparata.

VOIP donosi mnoge prednosti u odnosu na tradicionalne telefonske sustave. Glavni razlog zbog kojeg se mase orijentiraju prema VOIPu je razlika u cijeni. VOIP je poznat kao jeftin no većinom je potpuno besplatan. Ukoliko imate računalo sa zvučnikom i mikrofonom te dobru internet vezu, VOIPom možete komunicirati potpuno besplatno. Besplatno komuniciranje preko VOIPa moguće je i putem Vaših mobilnih aparata te fiksnih telefonskih linija.

Evorion na VOIP-u

Tvrtka Evorion potpuno je prebacila svoju komunikaciju na VOIP tehnologije. Naše nove kontakt brojeve možete pronaći na Kontakt stranici. Za Vas se promijenio jedino broj kojeg pozivate kako bi kontaktirali naš ured. Vjerujemo da smo i ovim potezom poboljšali razinu i kvalitetu Evorion usluge. Radujemo se Vašem pozivu!

 

Edukacija

Rezultati istraživanja o vjerodostojnosti web stranica sveučilišta Stanford

Kako možete povećati vjerodostojnost vaše web stranice? Sabrali smo 10 smjernica za povećanje vjerodostojnosti Vaše web stranice. Ove smjernice temelje se na tri godine istraživanja koje uključuje preko 4500 ljudi.  više

Edukacija

Ma nije nama stranica problem

Nama će to napraviti sin od direktorove sestre/mali iz kvarta/kompenzirat ćemo sa klijentom (koji se bavi vulkanizacijom)/mi to možemo dobiti besplatno. I jedini odgovor na takav komentar prospekta je: 'Želimo Vam sve...  više

TYPO3 CMS

Agencija za nekretnine u TYPO3 CMS-u

Dosta agencija za nekretnine pokušava kreirati kompleksnije web stranice sa mogućnostima kvalitetnog unosa i prikaza nekretnina. Za TYPO3 CMS već postoji vrlo kvalitetna ekstenzija upravo za tu namjenu - Realty Manager.  više

Edukacija

Efekt akumulacije na webu

Često dolazim u dodir sa klijentima koji traže rezultate jučer. Ili prekjučer. Na žalost, ili na sreću, takvim klijentima najčešće mogu odgovoriti jedino da izvade novčanik i da se pomole nad njim. Čini se da je jedan od...  više

Edukacija

Registracija domene

Zašto trebate registrirati domenu čak i ako ne planirate uskoro izraditi internet stranicu.  više

Prikazujem rezultate 6 do 10 od ukupno 15 do
<< < 1-5 6-10 11-15 > >>